Ervaar nu zelf de Mazda MX-30

Plan je proefrit

De 100% elektrische crossover van Mazda.

Het is zover. De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die ons grenzeloze vakmanschap eens temeer onderstreept. En jij kunt nu als een van de eersten rijden.

Wil jij als eerste kennismaken met de nieuwe 100% elektrische crossover van Mazda? Reserveer dan snel jouw proefrit on demand. Volgens de huidige COVID-19 maatregelen verzorgen we een proefrit bij je dealer of op een adres naar keuze op een door jou gewenste datum en tijdstip.

Zorg dat je deze unieke kans pakt om de nieuwe Mazda MX-30 te ervaren waar en wanneer het jou uit komt. Reserveer nu jouw proefrit on demand.

Benieuwd hoe we jouw proefrit on demand aanpakken binnen de COVID-19 maatregelen? Lees hier meer.

+12
1/16

Maatregelen Covid-19

Wij als Mazda nemen COVID-19 serieus en doen er alles aan om de maatregelen te handhaven. Daarbij houden we ons vanzelfsprekend aan alle richtlijnen die daarover zijn uitgevaardigd door het RIVM, de GGD en de regering, om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te dammen.

Om toch kennis te kunnen maken met de nieuwe elektrische crossover van Mazda, bieden we de unieke mogelijkheid om een proefrit on demand aan te vragen. Dit kan een proefrit zijn vanaf een locatie naar keuze of bij de dealer, een zelf te bepalen datum en bijbehorende tijd. Jij bepaalt!

Om deze proefritten in optimale veiligheid uit te voeren zorgen we voor een streng beleid waarbij we de volgende zaken handhaven:

  • Een speciaal aangewezen MX-30 productspecialist vanuit jouw dealer zorgt voor het afleveren van de auto en tevens het contact na afloop van de rit;
  • Buiten de auto hanteren wij te allen tijde 1,5 meter afstand zo lang deze maatregel door de Nederlandse overheid wordt gehanteerd;
  • Auto's die worden ingezet voor een proefrit worden voor en na gebruik gedesinfecteerd met speciale aandacht voor stuur, deurgrepen, schakelpook, touchscreen en andere aanraakgebieden;
  • Wij leveren per proefrit de mogelijkheid voor het dragen van handschoenen, en een mondkapje. Ook is er desinfecterende handgel aanwezig;
  • Een proefrit kan worden uitgevoerd samen met maximaal 1 extra persoon vanuit je eigen huishouden die tevens verklaart gezond te zijn en op de bijrijderstoel kan plaatsnemen;
  • We vragen 24 uur voorafgaand aan de proefrit een gezondheidsverklaring op middels het sturen van een SMS. Indien je niet reageert gaan we ervan uit dat je in goede gezondheid verkeert en de proefrit kan plaatsvinden. Mocht je klachten hebben als niezen, hoesten, kortademigheid of koorts dan reageer je op deze SMS zodat we de proefrit kunnen annuleren en/of verplaatsen naar een ander moment.

Bovenstaande maatregelen zijn voor ieders gezondheid. We gaan hier heel serieus mee om en hopen dat iedereen medewerking verleent om deze maatregelen in acht te nemen. Deze maatregelen zijn ook van toepassing bij proefritten die bij de dealer plaatsvinden.

Reserveren

Wil jij als eerste kennismaken met de nieuwe 100% elektrische crossover van Mazda? Reserveer dan snel jouw proefrit on demand.

Contact

Indien je vragen hebt over de proefrit, onze COVID-19 maatregelen of andere zaken rondom deze proefrit on demand, stuur dan een mail naar: info@ervaardeMX30.nl. Op werkdagen wordt mail binnen 24 uur beantwoord.

Meer weten over elektrisch rijden, zakelijk gebruik, bijtelling en andere praktische vragen rondom de Mazda MX-30? Bekijk dan hier de uitgebreide informatie.